Over ons

Acol Smeermiddelen Center is uw leverancier voor alle smeermiddelen, motorolie, industriële gassen, aircogas, ballongas, antivries en reinigingsproducten. Ontdek onze kwaliteitsproducten, de efficiëntie en snelle service van een modern familiebedrijf. 

Ervaring en kwaliteit

Met 30 jaar ervaring bieden wij u een zeer compleet en duurzaam productgamma van diverse topmerken. Acol Smeermiddelen Center heeft een uitgebreide voorraad in eigen magazijn. De continuïteit van uw machines en voertuigen is daarmee gegarandeerd! En uw fabrieksgarantie? Die blijft geldig bij gebruik van onze producten, ze zijn immers goedgekeurd door constructeurs. Zo denken we met u mee, op lange termijn.

Smeermiddelen, industriële gassen en serviceproducten

Acol Smeermiddelen Center is expert in smeermiddelen en motorolie van sterke merken zoals Texaco, Petronas (Formule 1), Fragol, Mobil en Total. Bij ons krijgt u smeeradvies op maat, met gratis smeerschema’s en labels voor de machines. Naast smeermiddelen hebben we een uitgebreid aanbod industriële gassen, aircogas en ballongas van het merk SOL. Voeg daarbij nog onze serviceproducten zoals ontvetters, reinigingsproducten, antivries en koelvloeistoffen en u begrijpt onze visie: 1 leverancier voor alle vloeistoffen, specialiteiten en industriële gassen.

Grootse service

Efficiëntie en snelheid staan centraal bij alles wat we doen, met uiteraard aantrekkelijke tarieven. We bieden onze klanten kwaliteit en permanente beschikbaarheid aan competitieve prijzen. Bovendien kunt u ook op ons rekenen voor het transport naar uw adres. Op tijd geleverd en verpakt volgens uw wensen! Maar er is meer, zoals gratis begeleiding en advies voor het gebruik van de juiste producten. Service is bij ons geen loos begrip, dat merkt u snel genoeg.

Actief in heel Vlaanderen

Vanuit onze hoofdzetel in de Kempen, bedienen wij bedrijven particulieren over gans Vlaanderen. Onze klanten zijn voornamelijk garages, transportbedrijven, aannemers, grondverzet en uiteenlopende industrieën in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. En we zijn ook snel bij u!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.